voet pedicure massage
white driehoek manicure

Pedicure en Spa Pedicure
Nieuw bij Pedibelle

Gel-OHH! Medische spa pedicure 60'
€40

Vermoeide en zere voeten? Dompel ze onder in Gel-Ohh! Dit unieke en weldadige jelly spa pedicure voetbad brengt uw voeten in pure ontspanningsmodus. Jelly – Ohh biedt warmtetherapie en aromatherapie om niet alleen je voeten maar ook je zintuigen te kalmeren en te verlichten.
Gespecialiseerde voetverzorging 45'
€28

Desinfecteren van de voeten, knippen en verzorgen van de nagels, verwijderen van likdoorns en overtollige eelt. Behandelen van kloven, eeltranden, schimmelnagels, verdikte nagels en ingegroeide nagels. Tot slot een verzorgende crème

Gespecialiseerde voetverzorging 1/2 30'
€14

Voor één voet

Kinderpedicure (tot 12j) 25'
€15
Gespecialiseerde voetverzorging + lakken 50'
€33

TIP: aanstekers of slippers meenemen! Wegens Covid-19 zal de nagellak steeds aangekocht moeten worden. Deze is beschikbaar aan de social dealprijs van € 5 of u mag uw eigen nagellak meebrengen.

Gespecialiseerde voetverzorging + gellak 60'
€56

Pedicure met Gellak op de tenen

Gellak op tenen zonder medische pedicure 30'
€30
Spa Pedicure met paraffine badje of verwarmde botjes 75'
€36 - €40

Verzorgende en verzachtende pakking voor de voeten. Het is aan te raden voor mensen met reumatische aandoeningen, artritis (gewrichtsontstekingen) en wintervoeten. Ook voor droge voeten is het paraffine bad een wellness.

Spa Pedicure + gellak 90'
€65Spa Pedicure Voesh CHOCOLATE LOVE 60'
€40

VOESH Chocolate Love is een individuele spa pedicure behandeling in vier stappen die de huid verrijkt met belangrijke ingrediënten om de voeten de broodnodige voedingsstoffen te geven.

Spa Pedicure Voesh EUCALYPTUS ENERGY BOOST 75'
€40

Volledige Pedicure –Voetbad- Voetscrub – Mudmasker – Lotion – Been- en voet compressie warmtemassage Ontspan en ervaar luxe met onze Eucalyptus Energy Boost Spa Pedicure. Doordrenkt met eucalyptusolie, zal deze voetbehandeling uw huid koel en tintelend laten voelen. Het verfrissende en verheffende aroma zal de blues wegweken en een onmiddellijk gevoel van gemak geven.

Spa Pedicure Voesh LAVENDEL RELAX 75'
€40

Volledige Pedicure –Voetbad- Voetscrub – Mudmasker – Lotion– Been-en voet compressie warmtemassage: Deze spa-pedicure doordrenkt je huid met natuurlijk lavendelextract om je weg te drijven naar droomland voor een ultieme ontspanningservaring. Geniet van wat me-time en verwen je voeten met onze Lavendel RELAX. Doordrenkt met natuurlijke lavendel extract kalmeert deze voet behandeling de huid, waardoor de huid zacht, soepel en comfortabel wordt en de verkwikkende zoete en bloemige geur van lavendel stuurt u af in totale gelukzaligheid!

Spa Pedicure Voesh OCEAN REFRESH 75'
€40

Volledige Pedicure –Voetbad- Voetscrub – Mudmasker – Lotion – Been- en voet compressie warmtemassage: Ontspan en ervaar deluxe met onze Ocean Refresh Spa Pedicure. Denk aan wegvaren om een verfrissende duik in de oceaan te nemen. Geniet van wat me-time en verwen je voeten met onze Ocean Refresh pedicure! Doordrenkt met pepermunt en zeewier extracten, hydrateert deze voetbehandeling de huid en verlicht ze met een verkoelend gevoel. Deze verkwikkende pedi zal je naar vakantiemodus brengen

Spa Pedicure Voesh VITAMINE RECHARGE 75'
€40

Volledige Pedicure –Voetbad- Voetscrub – Mudmasker – Lotion– Been- en voet compressie warmtemassage: Blijf kalm en geniet van de vitamine C! Geniet van wat me-time en verwen je voeten met onze vitamine recharge Spa Pedicure! Doordrenkt met natuurlijke roze grapefruit extract revitaliseert deze voetbehandeling zowel de huid en zintuigen om je look te verfrissen. Deze verkwikkende pedi laat je lopen op zonneschijn!

aanbod pedibelle gespecialiseerde voetverzorging
white driehoek manicure
white driehoek manicure

Op zoek naar een origineel cadeau?


Gevonden!
Een cadeaubon van Pedibelle is een origineel en uniek geschenk voor iedere gelegenheid.
Verwen familie, vrienden of collega's met deze bijzondere beleving!
Een cadeaubon is verkrijgbaar in een bedrag of behandeling naar keuze!

Ik wil er eentje!
white driehoek manicure

Wil je meer weten?Ik leer u graag beter kennen en geef u graag een behandeling die helemaal bij u past.
Ik kijk er al vast naar uit!

Contacteer ons!EXTRA INFO:
momenteel hebben wij geen bancontact,
maar kan je wel nog steeds betalen met payconiq
payconiq

adres pedibelle

Adres

Steenovens 23,
2230 Ramsel

telefoon pedibelle

Telefoon

0498 04 55 54

facebook pedibelle

Facebook

Pedibelle

All Rights Reserved 2020 - Pedibelle.be

contacteer pedibelle openingsuren